Всички категории

Начало>Новини>фирма Новини

CGF обучителна лекция

Време: 2022-01-24 Хитове : 1

Наскоро центрофугата Xiangzhi покани експерт да изнесе лекция за историята на развитието на CGF, принципа на работа на трето поколение CGF и анализа на съдържанието на растежните фактори на CGF. След час учениците казаха, че чрез ученето са имали по-подробно разбиране за важната роля и принципа на работа на центрофугите, което положи солидна основа за по-добро усъвършенстване и изследване на новата центрофужна технология.

През последните години центрофугата Xiangzhi предприе поредица от мерки за по-добро свързване на продуктите на компанията с пазара, особено прилагането на стратегията за таланти „излизане и кани“. От една страна, той изпраща служители в научноизследователски институции и центрове за обучение на партиди, за да участват в обучение за усвояване на концепции за напреднали знания; от друга страна, той активно покани елитите в индустрията да изнасят лекции, за да разширят хоризонтите си и да култивират служителите. Екипът от експерти и технически таланти осигурява силна подкрепа за таланти за научноизследователска и развойна дейност на центрофуги и развитие на предприятията.

Наскоро нашите клиенти донесоха реактиви в компанията за експерименти. Какво ще кажете за центрофугата и дали ефектът от центрофугирането е добър. Полевият експеримент е насочен основно към откриване на тромбоцитно антитяло. Използва се специалната центрофуга за тромбоцити TXL-4, произведена от нашата компания. Персоналът работи стъпка по стъпка в съответствие с процеса на експериментална работа. След няколко експеримента ефектът е много добър, а клиентите са много щастливи и доволни.

Центрофугите обикновено се поставят на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Капацитетът на разсейване на топлината на центрофугата е сравнително голям и около центрофугата не трябва да се подреждат разни неща. Разстоянието от стената, преградата и други херметични и лошо разсейващи топлина елементи трябва да бъде най-малко 10 cm. В същото време центрофугата трябва да бъде поставена в една стая, доколкото е възможно, и да не се поставят органични реагенти и запалими вещества. Повредата на центрофугата и генерираните въздушни вълни ще накарат шкафа за лекарства да вибрира. За щастие органичният реагент не е разлят, в противен случай последствията ще бъдат по-сериозни.

1. Уплътнител на тръбата за кръвни торби, за да се избегне устройство за радиосмущения: оборудвано със стабилизатор на честота с висок цикъл и високочестотно екраниращо устройство за минимизиране на високочестотните смущения.

2. Силна изходна мощност на уплътнителя за тръба за кръвни торби: Тази машина приема коаксиален резонатор с ниска загуба, така че има силна изходна мощност. Той може да заварява продукти в най-бързо време и значително да увеличи производството.

3. Устройство за безопасност на уплътнителя на тръбата за кръвни торби: когато текущото натоварване надвиши граничната стойност, релето за ток на претоварване автоматично ще отреже високото напрежение, за да защити трептящата тръба и токоизправителя. Тази машина е оборудвана с високочувствителен искрогасител, който може да избегне отклонението на честотата, причинено от неправилна работа, така че да се сведе до минимум повредата на електродите и материалите. В същото време предупредителната лампа също ще светне.

4. Нагревателно устройство на уплътнител за тръби за кръвни торби: безстепенно нагряване и устройство за регулиране на температурата, което може да регулира температурата според производствените нужди на различни продукти, така че ефективността на работа да е по-висока.

5. Автоматична система за защита от претоварване на тръбата за уплътняване на кръвни торби: автоматичната система за защита от свръхток може да увеличи експлоатационния живот на вакуумната тръба и да предпази матрицата.

+ 86 731 88137982 [имейл защитен]