Всички категории

Начало>Новини>фирма Новини

През последните 6 месеца епидемията от пневмония от новия коронавирус засегна сърцата на стотици милиони китайци, включително центрофугата Xiangzhi.

Време: 2022-01-24 Хитове : 3

През последните 6 месеца епидемията от пневмония от новия коронавирус засегна сърцата на стотици милиони китайци, включително центрофугата Xiangzhi. Познавайки медицинското оборудване на различни места и техния недостиг, ръководството на Xiangzhi Centrifuge Company пое инициативата да изостави празника на пролетния празник, лично отиде в работилницата, за да работи извънредно, опакова и доставя, преодоля всички трудности, за да изпрати центрофуга до предната линия на снайпериста за първи път. Трудно, поддръжка на P Plus. Като отговорно и отговорно предприятие, Xiangzhi Centrifuge е готова да направи всичко възможно, за да осигури силна защита на центрофужното оборудване за предната линия за предотвратяване и контрол на епидемията, да се бори с хората на цялата страна и решително да спечели новата битка за превенция и контрол на коронавируса .

През последните дни нова коронавирусна инфекция засегна сърцата на милиони китайци, включително центрофугата Xiangzhi. Знаейки, че навсякъде има недостиг на медицинско оборудване, ръководството на центрофугата Xiangzhi активно се отказа от празника на пролетния празник, отиде в работилницата, за да работи извънредно, опакова и доставя стоки, преодоля всички трудности и само изпрати центрофугата до снайперистката линия за първи път. Едната страна има опора от всички страни. Като отговорен и нов коронавирус, центрофугата Xiangzhi е готова да направи всичко възможно, за да осигури силна гаранция за центрофужно оборудване за линията за предотвратяване и контрол на епидемията, да се бори с цялата нация и решително да спечели битката за контрол и блокиране на новия коронавирус.

Центрофугата Decap е една от центрофугите, които могат да свалят капачката на кръвната вакуумна тръба автоматично в процеса на центрофугиране. В сравнение с обикновената центрофуга, тя може да се откапа автоматично, така че да повиши ефективността на работа. Въпреки че се постига само автоматично премахване на капачката, техническото му съдържание е доста високо. Трудно е да си представим, че всички вакуумни капачки могат да се отделят в състояние на високоскоростна работа и не може да има смесване на проби и провал на експеримента.

+ 86 731 88137982 [имейл защитен]