Всички категории

Начало>Новини>фирма Новини

Влияние на епидемичната ситуация върху пазара на центрофуги

Време: 2022-01-24 Хитове : 6

Влияние на епидемичната ситуация върху пазара на центрофуги
Епидемията оказа значително влияние върху глобалното икономическо развитие, а натискът върху икономиката надолу продължава да се увеличава. В условията на такава среда развитието на центрофужната индустрия също беше засегнато до известна степен, особено в аспекта на износа, като продължителността се оценява като относително дълга.

Според мен тази идея е изолирана и едностранчива. Що се отнася до китайската центрофужна индустрия, въпреки че износът ще бъде засегнат, тази епидемия ще насърчи голяма промяна в индустрията на центрофугите. Първо, държавата силно го подкрепя. След епидемията държавата инвестира повече в медицинската и здравната индустрия и разполага с повече достатъчни резерви от инфраструктура, която не само разширява вътрешното търсене, но и подпомага предприятията. Второ, вътрешният пазар е огромен. Държавата предложи стратегията с двоен цикъл, която се фокусира главно върху вътрешното обращение. Китай има голям вътрешен пазар. Към момента епидемичната ситуация навлезе в етап на нормализирана превенция и контрол. Икономиката се възстановява стабилно и стабилно, а икономическият цикъл е гладък. Третото е да се форсира технологичната революция. След избухването на епидемията хората имат по-високи изисквания за основно медицинско лечение и медицинско оборудване. Усъвършенстваните и висококачествени центрофуги ще се превърнат в горещи стоки на пазара, което принуждава големите предприятия да насърчават технологичните иновации и да завземат командната височина на пазара.

От тази гледна точка въздействието на епидемията върху центрофужната индустрия е малко и преходно, а перспективата за развитие на центрофужната индустрия е ярка.

+ 86 731 88137982 [имейл защитен]