Всички категории

Начало>Новини>фирма Новини

Благодарим на г-н Ли от Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. и всички инженери за ремонта на нашата криогенна центрофуга през нощта преди фестивала.

Време: 2022-01-24 Хитове : 1

„Благодаря на г-н Ли от Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. и на всички инженери за ремонта на нашата криогенна центрофуга за една нощ преди фестивала. Това наистина е първокласно следпродажбено обслужване.“ Това е коментар, направен от клиент на центрофуга Xiangzhi в приятелския кръг на wechat.

На 25 юни е традиционният празник на страната ни - Празникът на лодката дракон. Преди фестивала компанията е подредила различни работни задачи и се е подготвила за почивка, така че всички служители да имат спокоен Фестивал. Тогава, вечерта на 24 юни, подготвяйки се за празника, получихме заявката за следпродажбено обслужване от нашите стари клиенти и една криогенна центрофуга се отказа. За да не забавят времето на клиента и да поддържат нормалното работно състояние, инженерите на центрофугата Xiangzhi решително продължиха напред и се втурнаха да решат проблема за клиентите за една нощ. След повече от два часа лечение най-накрая решиха проблема. Така се появиха горните коментари.

„Въпреки че е Фестивалът на лодките на дракона, но ние работим на почивка и се опитваме да решим проблема за нашите клиенти.“ Отговарящ за следпродажбеното обслужване, г-н Ли каза, „ние ще се придържаме към най-доброто обслужване, така че клиентите да могат да купуват спокойно и да го използват удобно“.

+ 86 731 88137982 [имейл защитен]