Всички категории

Начало>Новини>фирма Новини

Благодарение на г-н Ли и инженерите от Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. за ремонта на криогенната центрофуга за една нощ преди празника, това наистина е първокласно следпродажбено обслужване.

Време: 2022-01-24 Хитове : 2

„Благодарение на г-н Ли и инженерите от Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. за ремонта на криогенната центрофуга за една нощ преди празника, това наистина е първокласно следпродажбено обслужване.“ Това е публикация, публикувана от клиентите в WeChat.

25 юни е традиционният фестивал -- Фестивалът на лодките на дракона. Преди празника компанията подреди различни работни задачи и се подготви за ваканция. След това, вечерта на 24 юни, получихме заявка за следпродажбено обслужване от клиента - хладилна центрофуга се повреди. За да не забавят времето на клиента и да поддържат нормално работно състояние, инженерите на Xiangzhi Centrifuge се втурнаха да решат проблема за клиента за една нощ и накрая отстраниха неизправността след повече от 2 часа.

„Въпреки че е Фестивалът на лодките на дракона, но ние не сме на почивка, ще направим всичко възможно, за да разрешим проблема за нашите клиенти.“ Г-н Ли, който отговаря за следпродажбеното обслужване, каза: „Ние ще настояваме за най-доброто обслужване, така че клиентите да могат да купуват спокойно и да използват комфорта“.

+ 86 731 88137982 [имейл защитен]